S-a incheiat ERA DINOZAURILOR. La un an dupa plecarea lui Gatu, Tadici se retrage in ropote de aplauze de la nationala. Handalul reinvie in Romania!

Sursa: Info Braila
Luni, 12 Ianuarie 2015, ora 13:12
70 citiri
Cine ar fi crezut in urma cu un an ca handbalul romanesc va scapa de doi mari dinozauri, Cristian Gatu si Gheorghe Tadici.

Daca in iarna anului trecut, Cristian Gatu a pierdut presedintia Federatiei Romane de handbal fiind inlocuit de Alexandru Dedu, la mai putin de un an distanta Gheorghe Tadici a anuntat retragerea de la nationala Romaniei.

Amandoi, dinozauri cu experienta in handbalul romanesc, au fost criticati de-a lungul timpului pentru lucrurile facute pentru jocul cu mingea mica. Daca ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.