Înapoi la listarea arhivei

29 Octombrie 2011 - Festivalul de Opera continua in aceasta seara cu "Rigolleto"

Devenit deja traditie pentru Brasov, Festivalul International de Opera, Opereta si Balet, continua in aceasta seara cu un nou spectacol de exceptie.

29 Octombrie 2011 - Centrele bugetare scolare isi inceteaza activitatea

De la data de 1 ianuarie 2012, reteaua scolara a unitatilor de invatamant preuniversitar de stat de pe raza municipiului Brasov se reorganizeaza. Vor disparea centrele bugetare, activitatea urmand a

29 Octombrie 2011 - Copiii cu deficiente fizice, sociale si emotionale vor fi ajutati sa isi continue studiile

Municipalitatea va depune in vederea obtinerii unei finantari nerambursabile, un proiect care vizeaza prevenirea abandonului scolar pentru copiii cu deficiente fizice, sociale si emotionale.

29 Octombrie 2011 - O garsoniera din Poiana Brasov e cea mai scumpa din tara

Cea mai scumpa garsoniera aflata la vanzare in prezent are un pret de 276.000 euro si face parte din complexul Silver Mountain, din Poiana Brasov.

29 Octombrie 2011 - Brasovul - una dintre principalele tinte ale investitorilor straini

Interesul investitorilor pentru Romania este concentrat aproape exclusiv pe proprietati de prim rang, in principal in Bucuresti pentru birouri si in orasele principale pentru retail.

29 Octombrie 2011 - Vanzarile de masini au crescut in septembrie cu aproape 20%

Vanzarile de vehicule au crescut in septembrie fata de luna anterioara cu 18,4%, la 10.555 unitati, insa raportat la primele noua luni ale anului au inregistrat un declin de 7,5%, la 80 657 unitati,

29 Octombrie 2011 - Acs Tampa a dominat memorialele "Gheorghe Ola" si "Gheorghe Ene"

Faza judeteana a Editiei 2011 a turneelor memoriale "Gheorghe Ola" si "Gheorghe Ene" a avut loc aceasta saptamana, de marti pana joi, toate meciurile disputandu-se in sala "Unirea" din Tarlungeni.

29 Octombrie 2011 - Saptamana viitoare incepe Festivalul EuroArt

11 trupe de tineri isi vor demonstra talentele de actori, in limbile germana, franceza, romana, maghiara, engleza, in cea de-a X-a editie a Festivalului de Teatru pentru Tineri EuroArt, care va avea

29 Octombrie 2011 - Bere de ghimbir si prajituri sasesti, la Slow Food

Berea de ghimbir "made in Brasov" si prajiturile sasesti de la Sibiu sunt noutatile celei de-a 30-a editii aniversare Slow Food. Targul din acest week-end, din Piata Sfatului, va reuni peste 40 de

29 Octombrie 2011 - Uite cum stau sute de brasoveni la coada pentru un loc de munca!

Sute de brasoveni s-au asezat la coada, vineri, la un targ de locuri de munca, in speranta gasirii unui job.

29 Octombrie 2011 - Premiera la Brasov: avere confiscata in urma unei sesizari ANI!

Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat confiscarea a 130.000 de dolari din averea fostului manager al societatii de administrare a imobilelor aflate in proprietatea Primariei Brasov, Dan Vele.