Înapoi la listarea arhivei

10 Septembrie 2013 - Bilant la Oktoberfest: 400 de hectolitri de bere si 70.000 de mici, in primul weekend

Editia din acest an a Oktoberfest a inceput in forta. De vineri si pana duminica, peste 120.000 de persoane au trecut pragul cortului amenajat pe Arena Liceului Sportiv.

10 Septembrie 2013 - Tirg de animale la Dragus

Zona Dragusel a prins din nou viata duminica, 8 septembrie a.c. cind Primaria Dragus a organizat Tirgul anual de animale. Localnicii din intreaga zona s-au intrecut in arta negustoriei incercind

10 Septembrie 2013 - Zilele orasului Victoria

Primaria Victoria in colaborare cu Music TDR Show Cluj - Napoca au organizat in perioada 6 - 8 septembrie a.c., Zilele orasului Victoria. Cu bugetul redus la jumatate fata de anul trecut primarul

10 Septembrie 2013 - Incendii la Brasov si Sacele, in aceasta dimineata

Pompierii militari au fost alertati sa intervina, in jurul orei 5.30, in cazul a doua incendii, izbucnite la Sacele si la Brasov.

10 Septembrie 2013 - Masinile care transporta elevi, verificate

In aceasta saptamana, masinile care vor transporta elevi la scoala sunt verificate de politisti, reprezentanti ai autoritatilor locale si cei ai inspectoratului scolar.

10 Septembrie 2013 - Peste 1.000 de dosare de pensii internationale solutionate la Brasov, in acest an

Casa Judeteana de Pensii (CJP) Brasov a solutionat, in perioada ianuarie-iulie a acestui an 1.140 de dosare de pensie internationala.

10 Septembrie 2013 - Un maraton de 11 ore de poezie feminina

Brasovul se va transforma in capitala poeziei timp de 11 ore, in luna octombrie, cand se va organiza prima editie a Bienalei Europene de Poezie.

10 Septembrie 2013 - Vedetele care ajung la RMA vor fi "interogate" de Mircea Zara si Shurubel

Anul acesta, vedetele care vor pasi pe Covorul Rosu, in Piata Sfatului, la Romanian Music Awards, vor fi asaltate cu intrebari de legendarul Mircea Zara de la Music Channel si de trasnitul VJ

10 Septembrie 2013 - 400.000 de litri de bere si 70.000 de mici

Editia din acest an a Oktoberfest a inceput in forta, iar recordurile stabilite anul trecut au fost depasite atat in ceea ce priveste numarul de participanti, cat si in ceea ce priveste cantitatile

10 Septembrie 2013 - Avocata lui Cioaca insista sa demonstreze ca Elodia traieste

Curtea de Apel Pitesti a admis, luni, probele solicitate de aparatorul lui Cristian Cioaca in dosarul in care acesta este judecat pentru omor calificat si profanare de morminte. Inculpatul a fost dus

10 Septembrie 2013 - 1.350 de soferi amendati, intr-o saptamana

Saptamana trecuta, agentii de circulatie s-au aflat in strada in tot judetul si au vegheat la respectarea legii.

10 Septembrie 2013 - ASF Zarnesti a preluat conducerea, in timp ce Ghimbav 2000 a castigat derby-ul local!

Etapa a III-a a campionatului ligii a IV-a judetene la fotbal a adus un nou lider in fruntea clasamentului prin formatia ASF Zarnesti, vicecampioana editiei precedente.

10 Septembrie 2013 - Schiorii de la Corona se antreneaza pe zapada deja!

Specialistii spun ca un schior alpin profesionist trebuie sa petreaca cel putin 220 de zile dintr-un an pe zapada pentru a aspira la marea performanta.

10 Septembrie 2013 - Targul de chirii, deschis pana pe 15 septembrie

Portalul de anunturi imobiliare.ro a deschis ieri o platforma online interactiva dedicata inchirierilor, care concentreaza timp de o saptamana 9.300 de anunturi de inchiriere din sase orase mari.

10 Septembrie 2013 - Atentie! S-au schimbat regulile de circulatie in zona centrala

Traficul in zona centrala a orasului a fost fluidizat, dupa ce au fost finalizate lucrarile la breteaua de legatura dintre Bulevardul Eroilor si strada Constantin Dobrogeanu Gherea.

10 Septembrie 2013 - O turista, in coma dupa ce a cazut de pe o o tiroliana in Bran

O femeie de 34 de ani a ajuns in coma la spital dupa ce a cazut de pe o o tiroliana la un complex turistic din statiunea brasoveana Bran, informeaza Mediafax.

10 Septembrie 2013 - Accident cu doi morti si trei raniti pe DN 13, la iesirea din Rotbav spre Brasov

Potrivit dispeceratului pentru situatii de urgenta, citat de newsbv.ro, doua persoane au decedat, iar alte trei au fost ranite, la iesire din Rotbav spre Brasov, in urma coliziunii dintre doua

10 Septembrie 2013 - Mircea Zara si Shurubel, gazdele "Covorului Rosu" Romanian Music Awards!

Anul acesta, vedetele care vor pasi pe Covorul Rosu vor fi asaltate cu intrebari de legendarul Mircea Zara de la Music Channel si de trasnitul VJ Shurubel de la Utv.