Înapoi la listarea arhivei

07 Noiembrie 2013 - Auchan deschide vineri al doilea hipermaket Real rebranduit

Auchan Romania deschide, vineri, la Brasov, al doilea magazin Real remodelat, din cele 20 achizitionate de la grupul german Metro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

07 Noiembrie 2013 - Peste 900.000 de lei pentru "ruinele" campusului de la Metrom

Acum cinci ani, incepusera in forta lucrarile la un proiect realizat in parteneriat de catre Ministerul Educatiei si Primaria Brasov, care viza constructia unui campus scolar langa stadionul Metrom.

07 Noiembrie 2013 - RAT anunta modificari in trafic pentru traseele care au capat de linie "Saturn"

Conducerea Regiei Autonome de Transport (RAT) Brasov a anuntat ca, incepand de luni, 11 noiembrie 2013, vor aparea modificari in orarele si traseele liniilor care treceau prin capatul de linie

07 Noiembrie 2013 - Directia pentru Protectia Copilului nu mai poate asigura asistenta in centrele de asistenta sociala!

Presedintele Comisiei de Sanatate a Consiliului Judetean, Mariana Caju (PNL), a anuntat astazi ca Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Brasov se confrunta cu

07 Noiembrie 2013 - Trei oameni de afaceri din Brasov, retinuti pentru evaziune fiscala de peste patru milioane de lei

Trei oameni de afaceri care detin in judetul Brasov magazine alimentare, rastaurante, cofetarii, aprozare si care sunt cercetati in 23 de dosare de evaziune fiscala cu un prejudiciu estimat la peste

07 Noiembrie 2013 - 28 de perchezitii la Brasov: trei administratori de firme au fost retinuti

12.15 Perchezitiile au fost efectuate pe raza municipiilor Brasov si Codlea, precum si in comunele Harman si Cristian.

07 Noiembrie 2013 - Reparatii la drumurile forestiere din Codlea

Primaria Codlea a predat amplasamentul pentru repararea drumurilor forestiere din padurea comunala in data de 28 octombrie, catre firma Consal, care a castigat licitatia.

07 Noiembrie 2013 - Universitatea "Transilvania" face pregatiri pentru examenul de Bacalaureat

Incepand de joi, 14 noiembrie 2013, Universitatea Transilvania - prin Facultatea de Matematica si Informatica, organizeaza pregatire pentru examenul de bacalaureat 2014.

07 Noiembrie 2013 - Autobuz direct din Gara spre Poiana Brasov. Bilete vor costa intre 5,5 si 6 lei

Autobuzele vor circula din 10 decembrie, cu o singura oprire pe traseu, cel mai probabil din ora in ora. Deocamdata reprezentantii RAT fac o serie de simulari pentru a stabili statia in care va opri

07 Noiembrie 2013 - Mormane de gunoaie in faimosul cartier rezidential Tampa Gardens, dupa ce omul de afaceri Dan Camarzan a bagat dezvoltatorul in faliment

De cateva zile, zona platformei de gunoi de langa complexul rezidential Tampa Gardens a inceput sa se umple de resturi menajere, iar, ce este mai grav, si sobolanii au inceput sa se inmulteasca.

07 Noiembrie 2013 - Brasoveni, poftiti la dans!

Astazi si maine, incepand cu ora 18.00, pe scena Centrului Cultural Reduta, va avea loc primul festival de dans istoric din Romania, intitulat sugestiv "Romana".

07 Noiembrie 2013 - GUVERNUL ARE DATORII ISTORICE LA BRASOV:

Acum cinci ani, incepusera in forta lucrarile la un proiect realizat in parteneriat de catre Ministerul Educatiei si Primaria Brasov, care viza constructia unui campus scolar langa stadionul Metrom.

07 Noiembrie 2013 - Ploaie in Brasov, ninsoare ca-n povesti in Poiana

Daca in octombrie am avut partea de o "vara" indiana, luna noiembrie incepe sa ne aduca aminte ca, de fapt, este toamna, iar temperaturile trebuie sa fie mai scazute.

07 Noiembrie 2013 - Scandalul puiului cu Salmonella: Carnea de la Brasov nu era infestata

Chiar daca 55 de tone de carne de pui provenite de la Avicola Calarasi au fost retrase de pe piata, iar 22 de tone din aceasta carne au fost si distruse, in mai multe judete descoperindu-se ca

07 Noiembrie 2013 - Lucrarile la cea mai grea parte a centrului de agrement din Poiana au fost finalizate

Cea mai grea partea a proiectului de amenajare a Centrului de Agrement din Poiana Brasov, respectiv subsolul si intreaga structura de rezistenta, a fost finalizata.

07 Noiembrie 2013 - Casa mistuita de flacari in Felmer. Concubina proprietarului ar fi dat foc!

Flacari uriase i-au inspaimantat marti noapte pe localnicii satul Felmer. O casa a fost cuprinsa de foc, in timp de proprietarul era plecat prin sat.

07 Noiembrie 2013 - Cioaca a fost adus ieri la Brasov

Pe langa procesul deschis pe numele sau pentru omor, Cristian Cioaca mai este acuzat intr-un dosar separat si pentru violarea corespondentei Elodiei. Ieri, acesta a fost adus in catuse la Brasov, la

07 Noiembrie 2013 - Miracolul accidentului de pe drumul Vulcanului

Evenimentul rutier s-a petrecut in seara zilei de 5 noiembrie, pe drumul ce leaga localitatea Codlea de Vulcan, releateaza codlea-info.

07 Noiembrie 2013 - Bucurie maxima pentru doua victorie

Unirea Tarlungeni-CF Braila 1-0

07 Noiembrie 2013 - Ilie Stan a preluat banca tehnica a stegarilor

Dupa demisia antrenorului Alexandru Pelici de la conducerea tehnica a echipei stegarilor, conducerea clubului de sub Tampa s-a orientat pentru numirea unui niu antrenor si acela este Ilie Stan,

07 Noiembrie 2013 - Accident grav intre Codlea si Vladeni. O persoana a murit si alte patru sunt ranite

Doua autoturisme s-au ciocnic frontal, dupa ce un Opel a intrat pe contrasens din cauza vitezei si a carosabilului umed si a lovit in plin o duba.