Aproape 75 de tone de deseuri colectate selectiv de brasoveni, in sase luni, pentru a castiga titlul de... "orasul reciclarii"

Luni, 21 Iulie 2014, ora 11:04
251 citiri
Brasovenii au raspuns pozitiv campaniei de reciclare lansata de Eco-Rom Ambalaje, Primaria Brasov si societatile de salubritate din orassi, in cele sase luni cat a durat competitia pentru obtinerea titlului de "Oras al recilarii", au adunat aproximativ 75 de tone de deseuri reciclabile.

Brasovul este candidat alaturi de alte 31 de orase din tara la acest titlu, iar autoritatile brasovene spera ca vor obtine marele premiu pus la bataie, care este destul de tentant: o zona eco wi-fi, respectiv ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.