Biletelul prin care avocatul din Brasov instruia criminalul sa-i omoare sotia: "Sa porti salopeta de electrician, sa-ti faci o legitimatie si sa ai un levier"

Sursa: Gandul
Joi, 16 Iunie 2011, ora 12:00
253 citiri
La cateva zile dupa ce cazul uciderii Violetei Teodorescu a fost preluat de procurorii bucuresteni, s-a gasit si biletul pe care avocatul brasovean a notat instructiunile pe care trebuia sa le urmeze criminalul pe care l-a platit ca sa-i omoare sotia. Teodorescu a uitat sa scape de acest biletel, care acum se afla in mainile procurorilor.

El i-a cerut celui tocmit ca sa-i ucida sotia, pe Violeta Teodorescu, sa poarte salopeta ca sa arate ca un electrician si sa isi fabrice o legitimatie ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.