Brasov: Anul viitor incep lucrarile de extindere a Colegiului Mesota

   

Viceprimarul Adina Durbaca le-a adus luni elevilor si profesorilor de la Colegiul National Dr. Ioan Mesota si o veste buna, odata cu deschiderea noului an scolar.

"Am obtinut autorizatia de construire pentru extinderea colegiului si, incepand de anul viitor, la acest colegiu de prestigiu va incepe constructia noului corp. Vazand performantele pe care le-au inregistrat elevii acestui Colegiu anul trecut, sper din tot sufletul sa fie un an la fel de bun", a declarat Adina Durbaca, viceprimarul Brasovului.Colegiul "Mesota" face pare din Asociatia Colegiilor Centenare din Romania si se afla in top 50 al liceelor din tara.

Cu rezultate foarte bune in anii trecuti, Colegiul Mesota isi propune sa ridice si mai mult stacheta anul acesta. ()"Ca in fiecare an, incepem cu speranta ca va fi un an foarte bun, cu rezultate foarte bune, pe care le-am avut si in anii trecuti, dar intotdeauna exista loc de mai bine. O alta speranta vine din partea autoritatilor locale. Chiar astazi, doamna viceprimar Durbaca ne-a adus la cunostinta ca au fost obtinute toate aprobarile pentru ca de la anul sa inceapa lucrarile de extindere a liceului Mesota", a precizat Aurel-Iulian Barsan, directorul colegiului.. ...
Miercuri, 17 Septembrie 2014, ora 11:05
Sursa: 1235 - Cotidian Brasov

1235 - Cotidian Brasov
Cele mai citite stiri
Spitalul Regional Brasov prinde viata
- Primaria municipiului Brasov a semnat ieri cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare ...
Strada cu patru benzi, intre Brasov - Triaj si Sanpetru
Lansata anul trecut, licitatia privind elaborarea studiului de fezabilitate pentru modernizarea ...
VIDEO Gestul unui politist din Brasov in trafic. "Daca ar fi fost jandarmii, ar fi batut masina ca nu mai vrea sa mearga"
Imagini cu un politist din Brasov care impinge o masina au fost postate miercuri, 20 februarie, pe ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor