BRASOV. Au vrut sa "taie" serpentinele, dar au ramas BLOCAEsI pe Tampa. Trei adulti insotiti de patru copii si un bebelus au cerut ajutorul salvamontistilor (FOTO)

Sursa: MyTex.ro
Joi, 16 August 2018, ora 21:20
73 citiri
Trei adulti care erau insotiti de patru copii si de un bebelus au solicitat ajutorul salvamontistilor brasoveni, astazi, dupa ce au ramas blocati pe Tampa. Potrivit reprezentantilor Serviciului Public Local de Salvamont (SPLS) Brasov, desi nu erau echipati corespunzator, oamenii s-au abatut de la traseu si au incercat sa taie serpentinele, dar au ramas blocati.
"Cei trei adulti, insotiti de patru copii si un bebelus au decis sa faca o plimbare pe Tampa la o ora destul de inaintata (in jurul ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.