BRASOV. Cum sunt unii sunt mai speciali decat altii, desi fac acelasi lucru! Femeile de serviciu si soferii care lucreaza la Parlament ar putea beneficia de pensii speciale, printr-o "inovatie legislativa". Ce parere au politicienii nostri?

Sursa: MyTex.ro
Luni, 21 August 2017, ora 00:07
64 citiri
Femeile de serviciu si soferii de la Casa Poporului sunt cetateni "speciali", in conditiile in care vor avea pensii de trei ori mai mari decat romanii obisnuiti. Coalitia de guvernare PSD-ALDE a adus in acest an o "inovatie legislativa", in sensul in care acum beneficiari ai pensiilor speciale nu sunt numai oamenii cu functii inalte, ci si soferii si femeile de serviciu din Parlament, potrivit unei analize realizate de cursdeguvernare.ro.

Cu alte cuvinte, persoanele care fac curat pe spatiile ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.