BRASOV. Disputa intre senatorul Coliban si primarul Scripcaru pe tema autobuzelor diesel: "Pana si cuptoarele pentru mici de la Ceasu' Rau sunt poluante"

Sursa: MyTex.ro
Luni, 30 Octombrie 2017, ora 00:15
98 citiri
Ultimul punct de pe ordinea de zi a sedintei de plen a Consiliului Local Brasov de vineri a iscat controverse intre primarul George Scripcaru si senatorul USR de Brasov Allen Coliban, fiind adusa iar in discutie procedura de infringement impotriva Romaniei din cauza gradului mare de poluare constatat de Comisia Europeana, cu ani in urma, in Brasov, Iasi si Bucuresti.
Discutiile din sedinta CL Brasov au inceput din momentul in care s-a citit, spre a fi votat de consilierii locali, "proiectul de ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.