Brasov, Muresenilor 25: O cladire istorica redata orasului, acum casa a tehnologiei de varf. Asa a dorit un om de afaceri sa-si arate respectul fata de orasul in care s-a nascut

Marti, 21 Ianuarie 2020, ora 15:22
276 citiri
Doua branduri germane celebre ale companiei Vorwerk, aparatul de bucatarie Thermomix si sistemele de curatenie Kobold, pot fi admirate si testate intr-o cladire istorica din Brasov, pe strada Muresenilor nr. 25, unde, joi, 16 ianuarie, in cadrul unui eveniment special a fost inaugurat showroom-ul "Vorwerk Exclusive Distributor Store". Spatiul a fost amenajat de compania HLK Trade SRL Brasov, o afacere de familie, la care Hollinek Zsolt si sotia lui sunt asociati.

Showroom-ul de pe strada ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.