BRASOV. Numarul accidentarilor pe partii a crescut din nou si este de asteptat sa se atinga un nou "varf", date fiind sarbatorile de iarna pe rit vechi

Sursa: MyTex.ro
Vineri, 05 Ianuarie 2018, ora 10:09
48 citiri
Dupa un inceput de an mai linistit, numarul accidentarilor pe partiile de schi si de sanius din Poiana Brasov a crescut din nou, ieri, conform reprezentantilor Serviciului Public Local Salvamont Brasov.
In total, salvamontistii au fost solicitati sa intervina in 14 cazuri in care turistii au suferit diverse accidentari in timp ce practicau sporturi de iarna ori s-au ratacit.
"Salvatorii montani au intervenit pentru acordarea primului ajutor si transportul in cazul a 13 persoane care au suferit ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.