BRASOV. S-a impartit bugetul municipiului, despre care primarul George Scripcaru spune ca este unul "echilibrat". Nnimeni nu l-a contrazis!

Sursa: MyTex.ro
Vineri, 09 Februarie 2018, ora 18:23
115 citiri
In sedinta de Consiliu Local Brasov de astazi a fost aprobat bugetul municipiului Brasov pe 2018, dupa ce, cu o zi inainte, a avut loc dezbaterea pe aceasta tema, de fapt o prezentare, in fata unei asistente numeroase, inclusiv a reprezentantilor serviciilor din subordinea Primariei Brasov, a caror activitate depinde de fondurile primite de la bugetul local.
"Este un buget echilibrat", in opinia primarului George Scripcaru. Nu a fost contrazis de nimeni. Mai mult, multi coordonatori de directii ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.