BRASOV. Social-democratii vor sa-l sprijine pe Donald Trump sa-si tina promisiunile din campania electorala. Au chemat afaceristi americani in Romania!

Sursa: MyTex.ro
Joi, 12 Octombrie 2017, ora 15:29
76 citiri
Saptamana viitoare va veni in Romania cea mai mare misiune economica din istoria relatiilor romano-americane, anunta un social-democrat brasovean.
Deputatul PSD de Brasov Mihai Popa ne-a transmis ca peste 100 de companii americane vor fi prezente in tara noastra pentru a discuta cu autoritatile, cu guvernul si cu firme romanesti care doresc parteneriate.
"Guvernarea PSD-ALDE lucreaza de cateva luni pentru aducerea acestor companii in Romania, pentru a realiza contactele intre firmele romanesti ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.