BRASOV. UPDATE. Autocar rasturnat intre Predeal si Paraul Rece. 16 raniti si doua persoane incarcerate. Una are mana prinsa sub autocar. Toate victimele sunt CONSTIENTE. Traficul in zona este blocat

Sursa: MyTex.ro
Vineri, 23 Iunie 2017, ora 19:14
80 citiri
In autocarul care s-a rasturnat in urma cu putin timp intre Predeal si Paraul Rece se aflau 36 de persoane. Accidentul s-ar fi produs din cauza carosabilului umed.
Secretarul de stat Raed Arafat a oferit detalii despre accident la Antena 3: "Sunt persoane ranite, adulti si copii. O persoana este incarcarata, dar toate victimele sunt constiente".
Pentru aceeasi sursa, Ciprian Sfreja, purtator de cuvant ISU Brasov, a comentat: "In acest moment se intervine pentru scoatere persoanei incarcerate ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.