CARE POT FI PROBELE PE CARE VICTIMA VIOLENȚEI IN FAMILIE AR TREBUI SA LE PREZINTE INSTANȚEI DE JUDECATA PENTRU A PUTEA OBȚINE UN ORDIN DE PROTECȚIE?

Vineri, 20 Aprilie 2018, ora 15:36
40 citiri
Pentru dovedirea actelor de violenta fizica/psihica/financiara la care a fost supusa victima, aceasta trebuie sa prezinte instantei de judecata probe, cum ar fi:

-Acte medicale din care sa reiasa ca victima a suferit traume fizice (certificat medico-legal, expertiza medico-legala, alte documente emise de unitati spitalicesti);

-Dovada inregistrarii plangerilor penale la Politie (numarul de inregistrare) sau la Parchetul de pe langa Judecatoria unde victima are domiciliul/resedinta sau unde ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.