Casa de Pensii ii cere scuze femeii ramase fara o parte din mana, dupa ce a declarat-o initial apta de munca. Medicul Dan Grigorescu: Ce sa faci? Ai ce sa faci!

Sursa: Adevarul
Marti, 27 Martie 2018, ora 18:58
63 citiri
Dupa ce i-a refuzat pensia de boala unei femei ramase fara o parte din mana dreapta, Casa de Pensii s-a razgandit si acum isi cere scuze. Da vina pe o eroare a comisiei de expertiza carew a analizat cazul. Asta dupa ce medicul care a operat-o a facut publica suferinta femeii si dupa ce presa a prezentat pe larg nedreptatea. Medicul Dan Grigorescu, un cunoscut chirurg plastician din Brasov, a facut publica, pe Facebook acum cateva zile, nenorocirea unei femei care si-a pierdut o buna parte din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.