Cum apare adulterul in casatoriile moderne. Psiholog: "Schimbarea mentalitatii in privinta divortului face ilogica aventura extraconjugala"

Sursa: Adevarul
Luni, 31 August 2015, ora 06:09
147 citiri
De fapt, cele mai multe cupluri spun ca stiu ce inseamna sa iti pierzi increderea. Cine a intalnit, macar o data un partener in care a descoperit ca nu poate avea incredere cunoaste deja sentimentele de durere, manie si tristete pe care le poate cauza o astfel de relatie.

Increderea este importanta in variate tipuri de relatii - intre membrii familiei, la serviciu si in cadrul comunitatii. Increderea in cadrul relatiilor de cuplu este esentiala. Desi se poate intampla ca fiecare partener sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.