De ce occidentalii trecuti de 40-50 de ani fac sex mai mult decat romanii. Psiholog: "Unii romani vad sexul ca o obligatie"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 23 Martie 2016, ora 04:03
71 citiri
Studiile europene arata ca occidentalii trecuti de prima tinerete (40-50 ani) fac sex in medie de doua ori pe saptamana. La romani insa media este o data pe saptamana, de doua ori lunar sau chiar mai rar. Totul pleaca de la modul de gandire, spun specialistii.

"Romanii trecuti de o anumita varsta traiesc inca cu acea impresie ca sexul este o rusine. Acum 20-25 de ani, in casele romanilor nu se vorbea de sex, era un subiect tabu. Parintii nu prea aveau discutiile normale pe care trebuie sa le ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.