Discurs de viitor politist local: "Am ales sa dau examen la Politia Locala pentru a avea un viitor mai bun aceasta tara"

Vineri, 22 Septembrie 2017, ora 06:24
129 citiri
Daca pana acum nu se prezentau destui candidati la concursurile pentru ocuparea locurilor vacante la Politia Locala, in aceste zile exista posturi pentru care sunt si 16 candidati pe loc. Joi s-au desfasurat probele sportive, care sunt si eliminatorii si care au scos untul din concurenti. Dupa ce au dat testele din sala, candidatii au iesit pe terenul de sport al Arenei Ion Tiriac si au trecut la proba de viteza si cea de rezistenta. "In ultimul timp, foarte multa lume incearca sa se angajeze ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.