Doctorat despre cum schimba literatura vieti. "Contaminati prin expunerea la discursurile goale ale unor politruci, oamenii se transforma in rinoceri"

Sursa: Adevarul
Vineri, 29 Martie 2019, ora 06:07
111 citiri
Pentru Corina Beleaua, un asistent la Universitatea din Georgia, SUA, literatura nu este doar o materie pe care o preda, ci deschide minti, schimba oameni si destine. "Literatura transforma raul intr-o sursa de bine", zice ea. E ideea pe care o dezvolta teza sa de doctorat cu exemple clare, testate pe studenti. "Sunt o romanca hotarata sa isi dedice viata, experienta si energia interactiunii cu studentii", marturiseste Corina Beleaua, la inceputul conversatiei. Are 31 de ani si preda Literatura ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.