Drumul alternativ spre Bucuresti, un proiect spectaculos asemanator Transfagarasanului, tinut la naftalina de Ministerul Transporturilor. Investitia era estimata la 90 de milioane de euro

Vineri, 15 Martie 2019, ora 06:23
192 citiri
Ideea amenajarii unui drum paralel cu DN 1, pe Valea Doftanei, care sa descongestioneze traficul de pe DN 1, cea mai aglomerata cale de legatura intre Capitala si munte este una mai veche, iar consiliile judetene din Brasov si Prahova se asociasera in 2008 pentru a realiza aceasta investitie. Atunci, exista posibilitatea finantarii lucrarilor prin Programul National 10.000 de Drumuri Judetene, insa linia de finantare s-a blocat, astfel ca si proiectul a fost abandonat.

Drumul ar preluat cel ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.