Dupa 25 de ani de binefaceri la Brasov, numele Fundatiei Hospice Casa Sperantei apare in dosarul decontarilor ilegale din Sanatate! "Vom asigura transparenta totala"

Sursa: MyTex.ro
Marti, 12 Septembrie 2017, ora 10:44
137 citiri
Dupa ce numele fundatiei Hospice Casa Sperantei (care are centre in Bucuresti si Brasov, precum si puncte de lucru in Fagaras si Zarnesti) a aparut in cadrul investigatiilor privind decontarile ilegale de servicii medicale ale Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), reprezentantii acesteia au venit cu un punct de vedere.
"Referitor la recentele informatii aparute in spatiul public, Fundatia HOSPICE Casa Sperantei face urmatoarele precizari: suntem la curent si urmarim ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.