Europarlamentarul PSD Razvan Popa: "Grupul S&D din PE se bate pentru finantarea programelor care aduc locuri de munca si crestere economica"

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 09:35
53 citiri
Grupul social-democrat (S&D) a negociat cu succes in Parlamentul European(PE) un acord privind pachetul bugetar 2018, acord ce a fost urmat in mare masura si de celelalte grupuri politice, anunta eurodeputatul PSD Razvan Popa. Conform parlamentarului european, in urma discutiilor din Comisia de Bugete a PE, prin acest acord se vor asigura in continuare resursele adecvate pentru finantarea Politicii de Coeziune, dar si, punctual, a unor programe foarte importante asa cum sint Initiativa privind ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.