Festivalul de Film si Istorii de la Rasnov vine cu peste 40 de pelicule. In premiera va putea fi vizionat documentarul "Brasov 1987"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 05 Iulie 2017, ora 08:32
99 citiri
Festivalul a devenit deja o traditie si debuteaza la finele lunii iulie. Pe langa cele 40 de filme aduce expozitii, concerte, evenimente pentru copii si in premiera un salon de carte. Festivalul de Film si Istorii de la Rasnov ajunge la a noua editie si se va desfasurat in perioada 28 iulie -6 august. In gradina Cetatii Rasnov, la cinematograful Amza Pellea, in Piata Unirii, dar si la Biserica Evanghelica vor fi proiectate peste 40 de filme. In timpul festivalului vor avea loc 5 expozitii, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.