Ioan Nicolae: ,,Vom porni Metanolul de la Victoria si Amoniacul de la Fagaras. Gazul metan necesar productiei este asigurat"

Luni, 01 Iulie 2019, ora 16:43
126 citiri
Vesti bune pentru angajatii Viromet din Victoria. Un contract semnat pe termen lung de Ion Nicolae pentru gazul metan necesar productiei da posibilitatea societatii Viromet SA sa reia productia de metanol. ,,Vom relua productia de metanol fara intreruperi miercuri, 3 iulie 2019. Am semnat un contract pe termen lung pentru gazul metan. Instalatile nu vor mai fi oprite decat pentru reviziile periodice. Pana atunci vom produce continuu metanol, desfacerea fiind asigurata" a spus Ioan Nicolae, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.