Localitatea din Romania care a ajuns sa fie pazita cu o drona. "Un birou de politie locala ar fi costat 400.000 de lei pe an"

Sursa: Adevarul
Luni, 08 Mai 2017, ora 13:46
133 citiri
O comuna din judetul Brasov va fi pazita cu ajutorul unei drone ultramoderne. Primarul a ales sa angajeze o firma de paza care sa-i tina in siguranta pe localnici, deoarece era mult mai ieftina decat un birou de politie locala. Comuna Teliu din judetul Brasov a ajuns sa aiba o drona si o firma privata de paza din cauza crizei de personal din Politie. "Noi am ramas practic fara Politia Nationala din cauza pensionarilor masive. Aveam patru agenti, dar dupa pensionari am ramas cu unul singur. Am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.