Mihnea Motoc: "Vinatorii de munte sint o forta a prezentului, de o indiscutabila necesitate operationala pentru Romania"

Joi, 03 Noiembrie 2016, ora 15:35
36 citiri
Ministrul Apararii, Mihnea Motoc, a participat, astazi, la parada desfasurata in Piata Sfatului din Brasov, cu ocazia sarbatorii a o suta de ani de la infiintarea primei unitati de vinatori de munte, ministrul apreciind ca acestia reprezinta "o forta a prezentului, de o indiscutabila necesitate operationala pentru Romania si cu certe valente strategice".

Ministrul a participat la ceremonia de decorare a drapelelor de lupta a Brigazii 2 Vinatori de Munte "Sarmizegetusa" Brasov si a Brigazii 61 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.