Politistul plin de umor revine cu o postare care te face sa razi cu lacrimi: "Pepenasii meeeei! Munculita meaaaa!". Un accident demn de cascadorii rasului

Sursa: Adevarul
Vineri, 11 Septembrie 2015, ora 07:45
228 citiri
In postarea sa, Marian Godina descrie cu umor un accident mai putin obisnuit. Totul a inceput cand un taximetrist s-a rasturnat pe centrura orasului. Primul care a oprit a fost un sofer de camion care transporta pepeni. Problema a fost ca nu soferul profesionist conducea camionul, ci nepotul lui. Cert este ca barbatii s-au dus sa ajute taximetristul, iar camionul a luat-o la vale si s-a rasturnat si el cu tot cu pepeni. Scenele care au urmat au fost descrise cu mult umor de politist:
"Pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.