Profesorul Vasile Oltean si consilierul local Razvan Popa fac apel la comunitatea brasoveana pentru salvarea "Primei Scoli Romanesti"

Luni, 04 Aprilie 2016, ora 09:36
38 citiri
Fundatia "Prima Scoala Romaneasca" si consilierul local Razvan Popa au organizat joi un eveniment de stringere de fonduri pentru a salva de la degradare si distrugere muzeul Primei Scoli Romanesti, dar si cartile si documentele din patrimoniu.

"S-au implinit 83 de ani de cind venea pe lume Nichita Stanescu, cel care ne spunea ca sintem ceea ce iubim. Am facut aceasta mentiune cu gindul ca doar daca ne iubim adevaratele valori, traditii si le vom pastra vii, vom putea sa supravietuim. E datoria ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.