Scriitori, cineasti, muzicieni, profesori, sportivi ies in strada de 11 zile: "Romania a dovedit ca strada e marea ei fabrica de anticorpi"

Sambata, 11 Februarie 2017, ora 16:45
80 citiri
Scriitori, actori, muzicieni, profesori, producatori, sportivi s-au alaturat protestelor fata de controversata Ordonanta a Guvernului de modificare a codurilor penale. "Romania a dovedit ca strada e marea ei fabrica de anticorpi", "Iesim pentru ca hotii sa nu ne mai hotarasca destinul", "Exista doar o lupta intre oamenii cinstiti si hoti", "O sa ies si o sa strig la voi pentru ca imi e rusine de copiii mei!" sunt cateva dintre mesajele mai multor personalitati, printre care Mihai Sora, Mircea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.