"Statul sa vina sa isi ia si gunoiul pe care l-a lasat la Brasov, nu doar sa vanda ce e bun si sa spuna ca Brasovul e poluat!"

Luni, 30 Octombrie 2017, ora 06:20
127 citiri
Foto: PREA CINSTITI... "Am facut o greseala pe care altii, din alte municipii, n-au facut-o, sa amplasam pe raza municipiului puncte de monitorizare".

Dupa ce ministrul Mediului a aratat cu degetul Brasovul, sustinand ca este cel mai poluat oras dupa Capitala, dar si ca edilii nu colaboreaza cu ministerul Mediului, primarul George Scripcaru a tinut sa arate si una dintre problemele de poluare cu care Statul Roman a incarcat Brasov: depozitul de deseuri industriale din Timis - Triaj. "Fabrica ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.