Unul dintre ultimii partizani ai rezistentei anticomuniste: "Tara scumpa, te iubesc si acum ca si atunci, si cu oase frante, si cu amintiri impovarate"

Joi, 18 August 2016, ora 21:06
34 citiri
Fagaraseanul Dumitru Moldovan a fost decorat, la sfarsitul lunii mai, de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, cu Ordinul National "Serviciul Credincios" in grad de cavaler. Distinctia l-a prins in viata, tintuit in scaunul cu rotile.

Nu a putut merge la Cotroceni, asa ca decoratia a primit-o de la prefectul Ciprian Bancila, secondat de fostul coleg de suferinta in temnitele comuniste, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politic din Romania (AFDPR), Octav Bjoza. Alaturi i-au fost sotia, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.