Vant si foc peste Brasov. 35 de hectare de padure au ars la Vladeni, 5 la Zarnesti, alte 21 la Obaha, unde focul a ars, supravegheat si azi noapte

Joi, 14 Noiembrie 2019, ora 06:21
79 citiri
Trei incendii de padure au izbucnit de marti seara pana miercuri la pranz in judetul Brasov. Toate acestea au avut loc in zone greu accesibile, astfel ca interventia pompierilor a fost extrem de dificila.

Primul a fost cel de la Vladeni, comuna Dumbravita, unde zeci de oameni au fost nevoiti sa urce cu vermorelele in spate de mai multe ori pana la lichidarea incendiului.

Aproximativ 35 de hectare de vegetatie uscata si litiera de padure au ars aici, in noaptea de marti spre miercuri, 20 de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.