BNR: "Se poate ajunge la situatia in care se spune ca de maine, timp de doua saptamani, bancile nu mai lucreaza cu publicul"

Joi, 27 Februarie 2020, ora 06:20
55 citiri
O posibila aparitie a unei epidemii grave de coronavirus in Romania ar putea bloca complet activitatea bancilor fapt ce ar paraliza viata societatii precum o stim noi. Despre un asemenea risc a vorbit si Nicolae Cinteza, seful supravegherii din BNR, care a aratat ca s-au luat la verificat toate bancile privind posibilitatea continuarii activitatilor in caz de pandemie.

"Colegii mei au primit ieri o dispozitie sa ia la verificat fiecare banca din punct de vedere al planului de continuitate al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.