Dezvoltator brasovean: "In constructii, muncitorii castiga intre 3 si 4.000 de lei pe luna si pot ajunge chiar la 1.500 de euro"

Joi, 09 Noiembrie 2017, ora 06:23
169 citiri
Antreprenoarea Daniela Kasper (foto), care a dezvoltat cateva mii de apartamente in Brasov si care acum ridica in parteneriat cu francezii de la Immochan un proiect rezidential pe fosta platforma Tractorul, spune ca cererea pentru locuinte a crescut constant in ultima perioada, insa in acelasi timp procesul de construire a acestora devine din ce in ce mai dificil, in contextul in care costurile cu manopera si cu unele materiale de constructii au crescut. "Nu e dificil sa vinzi (locuinte - n.red. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.