Finantari nerambursabile in 2017 pentru fabricute de bere, de inghetata si alte afaceri derulate de PFA, SRL, cooperative!

Marti, 13 Iunie 2017, ora 11:09
47 citiri
Antreprenorii cu SRL-uri, PFA, cooperative si alte tipuri de firme vor putea lua si in anul 2017 fonduri nerambursabile de pana la 2,5 milioane de euro, pentru investitii in fabricute de bere, de inghetata, panificatie sau alte afaceri in domeniul procesarii produselor agricole pentru a obtine produse neagricole, conform propunerii de Ghid al Solicitantului scose in dezbatere publica de catre Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR). Propunerea de ghid ramane in dezbatere pana pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.