Brasoveanul Horia Brenciu, despre pierderea mamei sale, pe cand el era doar copil: "Cu cat esti mai mare in varsta, gaura si drama si amintirile de invaluie si te doboara"

Sursa: MyTex.ro
Duminica, 08 Decembrie 2019, ora 10:09
100 citiri
Horia Brenciu (47 de ani) a ramas orfan de mama la varsta de doar 11 ani si desi este adult, ranile nu s-au inchis. Ba din contra, dupa cum a marturisit juratul de la "Vocea Romaniei".
"Cu cat esti mai mare in varsta, cu atat gaura si drama si amintirile te invaluie si te doboara. E ca si cand varsta este direct proportionala cu gaura in suflet. La 11 ani nu aveam prea multe amintiri cu mama, dar simteam ca pierd ceva important. Nu am avut timp sa o jelesc. Pe mine ma incarca de fiecare data ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.