BRASOV. AS "SR" vs. Codlea. Derby pe "Tineretului". Sorin Coraiu: "Nu ne vom apara"; Lucian Petre: "Ne plac astfel de meciuri, vreau sa ne impunem jocul"

Sursa: MyTex.ro
Vineri, 22 Septembrie 2017, ora 13:41
59 citiri
Primele doua clasate in Liga 4 brasoveana la fotbal, ACSM Codlea si AS "SR" Brasov, vor fi fata in fata maine, de la ora 11.00, pe Stadionul "Tineretului", in runda a sasea a sezonului.
Inaintea confruntarii, codlenii au punctaj maxim, 15 p, in timp ce echipa fanilor "stegari" este la doua puncte in spate.
"Cunosc adversarul, insa acest aspect nu este suficient pentru a si castiga meciul. Rivalii sunt favoriti, sunt formatia cea mai promovata, cea mai sustinuta de suflarea brasoveana. Acum, au ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.