BRASOV. Eurogolul lui Vagner a rezolvat derby-ul AS "SR" Brasov - Coltea. "A fost tensiune. Nu inteleg greselile, ne mai trebuie timp pentru a ne maturiza"

Sursa: MyTex.ro
Duminica, 22 Octombrie 2017, ora 11:02
58 citiri
AS "SR" Brasov si ACS Coltea 1920 Brasov au oferit sambata dimineata, pe Stadionul "Tineretului", un meci interesant, cu fotbal bun pentru nivelul celui de-al patrulea esalon.
In primele 25 de minute, pe teren au fost doar gazdele, care au ratat trei ocazii mari. Lansat de Vagner, Cocan a scapat singur cu Cauca, dar a trimis pe langa poarta. Apoi, Horia Popa a centrat de pe dreapta, iar Vagner a reluat cu capul peste din 6 metri. In minutul 25, din centrarea lui Vagner, Cocan a trimis in ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.