BRASOV. Mesaj penibil al Federatiei Romane de Hochei la adresa Coronei Brasov: "Sunteti siguri ca jucatorii echipei din Brasov vor sa li se planga de mila?"

Sursa: MyTex.ro
Luni, 12 Octombrie 2015, ora 12:36
76 citiri
Federatia Romana de Hochei pe gheata isi bate joc cu zambetul pe buze de Corona Brasov, dar acesta nu este cel mai dur aspect. Mai grav este ca cei din conducerea clubului brasovean nu au ce sa faca pentru a schimba aceasta bataie de joc.
Corona Brasov a fost obligata sa joace sambata doua partide, una acasa cu Dunaujvaros in Liga Mol, cealalta la Gheorghieni, in Liga Nationala. Scenariul se va repeta si la finalul acestei saptamani. Corona va juca vineri si sambata la Patinoarul "Olimpic", cu ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.