Pandurii Tg. Jiu, in pragul colapsului. "Jucatorii nu vor accepta un salariu de 1.000 de euro si vor pleca! Acelasi lucru il voi face si eu"

Sursa: MyTex.ro
Marti, 01 Noiembrie 2016, ora 12:01
22 citiri
Pandurii Tg. Jiu este in pragul colapsului, iar fotbalul romanesc ar mai putea pierde o echipa. Dupa intrarea in insolventa, jucatorii, neplatiti de luni bune, au fost instiintati ca salariul maxim la echipa va fi de 1.000 de euro, iar cine nu accepta este liber sa plece.
Presedintele gorjenilor, Narcis Raducan, a anuntat ca multi fotbalisti nu vor fi de acord cu noile conditii si vor pleca, acelasi lucru urmand sa il faca si el. "Lucrurile nu merg spre calea cea normala, strategia este alta ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.