Ziare.com

Asigurare pentru persoane fizice si firme de la BRD, AIG si Gras Savoye

Miercuri, 05 Noiembrie 2008, ora 15:24

   

Asigurare pentru persoane fizice si firme de la BRD, AIG si Gras Savoye
BRD, impreuna cu AIG Romania si brokerul de asigurari Gras Savoye Romania, a lansat asigurarea "Confort Business", destinata clientilor persoane fizice autorizate si firmelor, valabila in Romania si in strainatate, pentru care prima anuala incepe de la 8 euro.

"Confort Business" este un serviciu optional atasat cardurilor de afaceri in lei, euro sau dolari, care acopera evenimente precum transportul de fonduri si valori in afara sediului firmei, in scopul depunerii la banca, informeaza NewsIn.

Asigurarea acopera si furtul cu agresiune asupra purtatorului, tranzactiile frauduloase ce ar putea fi facute cu cardul in interval de 72 de ore de la pierderea sau furtul acestuia, furtul de numerar cu agresiune sau sumele furate de la posesorul de card in interval de 48 de ore de la retragere.

Asigurarea mai acopera si pierderea sau furtul documentelor si cheilor, cheltuielile de refacere a documentelor (carte de identitate, permis de conducere, pasaport, talonul masinii societatii sau masinii utilizate in interes de serviciu, stampila societatii) si a cheilor (de la imobilele sau vehiculele utilizate in interes de serviciu) pierdute sau furate impreuna cu cardul.

Serviciul este disponibil in doua versiuni - Confort Business Standard si Confort Business Plus -, in functie de evenimentele asigurate si sumele maxime despagubite. Confort Business Plus ofera limite de despagubiri mai mari si asigura, in plus fata de varianta standard, transportul de fonduri si valori.

BRD - Groupe Societe Generale este a doua banca din Romania dupa active si retea, cu active de peste 12 miliarde euro si 900 de unitati, peste 1.400 de bancomate (ATM) si peste 16.000 de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS). Banca a emis peste 2,3 milioane de carduri si avea, la sfarsitul lunii septembrie, 2,6 milioane de clienti.

Citeste mai multe despre BRD asigurare furt persoane fizice firme
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1119 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Pana sa ofere asigurari sa invete Lb. Engleza. Confort nu imi spune nimic, da' absolut nimic in Lb. Engleza.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor