BRD, cel mai activ intermediar la BVB in octombrie

Sambata, 31 Octombrie 2009, ora 08:31
1607 citiri
BRD, cel mai activ intermediar la BVB in octombrie

BRD - Groupe Societe Generale a fost in octombrie cel mai activ intermediar de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), cu tranzactii de 581,94 milioane lei, ce corespund unei cote de piata de 32%, potrivit informatiilor publicate pe site-ul Bursei.

La nivelul primelor zece luni, BRD-SocGen a intermediat tranzactii de 1,13 miliarde lei, valoare corespunzatoare unei cote de piata de 10,1%.

Pe locul al doilea in topul brokerilor a urcat in octombrie Raiffeisen Capital&Investment, divizia de brokeraj a Raiffeisen Bank, cu tranzactii de 120,13 milioane lei. De la inceputul anului, valoarea tranzactiilor intermediate de Raiffeisen a fost de 749,83 milioane lei, compania ocupand locul al cincilea in topul primelor zece luni.

BT Securities, divizia de brokeraj a Bancii Transilvania, a coborat pe locul al treilea in topul lunar, cu o valoare tranzactionata de 89,3 milioane lei in octombrie, iar in perioada ianuarie-octombrie a avut un rulaj de 893,4 milioane lei, ceea ce claseaza brokerul tot pe locul al treilea.

Al patrulea loc in ultima luna a fost adjudecat de IFB Finwest, care a intermediat schimburi de 76,4 milioane lei. IFB Finwest se situeaza pe locul al saptelea la nivelul primelor zece luni, cu tranzactii de 469,8 milioane lei.

KBC Securities urmeaza in clasament, cu o valoare tranzactionata de 76 milioane lei in octombrie, compania clasandu-se pe locul al patrulea in functie de rulajele de la inceputul anului, cu 764,4 milioane lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#BRD SocGen, #intermediar activ BVB octombrie , #stiri BRD