Jaf armat la o unitate BRD din Timisoara (Video)

Miercuri, 30 Decembrie 2009, ora 16:59
7589 citiri
Jaf armat la o unitate BRD din Timisoara (Video)

Un jaf armat a avut loc, miercuri dupa-amiaza, in jurul orei 16,00, la o sucursala a BRD din Timisoara.

Un angajat al firmei de paza a bancii a fost cel care a sunat la 112, anuntand ca paznicul bancii a fost usor ranit. La fata locului sunt mai multe echipaje de la ambulanta si jandarmerie. De la banca s-ar fi luat o suma importanta de bani. Conform informatiilor neoficiale, ar fi vorba de suma de 73.000 de lei.

Martorii au vazut doi barbati care au intrat in interiorul bancii si au luat o suma de bani, lovindu-l pe paznic. Se pare ca cei doi barbati au iesit dintr-o furgoneta albastra cu geamuri fumurii. Aveau in mana doua valize si au intrat in sucursala, fara a purta masti pe fata.

La sucursala erau camere de supraveghere si paznic. In momentul jafului, in sediul bancii se aflau si cativa clienti. Se pare ca indivizii erau inarmati, insa nu au folosit armele decat pentru intimidare.

Autoritatile au blocat orasul si aplica procedura standard pentru a gasi vinovatii. Potrivit lui Andrei Emil, purtator de cuvant IPJ Timis, in prezent se audiaza martorii, se vor verifica imaginile luate de camerele de supraveghere, "dupa care vom avea mai multe informatii".

Incidentul a avut loc la o banca situata la parterul unui bloc, pe calea Aradului din Timisoara, o zona de iesire din Timisoara. Neoficial, ar fi vorba de doua persoane ranite, un paznic si o casiera, insa informatiile nu au fost confirmate de oficiali.

Martorii au mai povestit ca au vazut fugind in graba doi barbati imbracati in negru, respectiv gri, care aveau trase pe cap glugile hainelor.

"Erau tineri, inalti, purtau geci cu gluga, unul geaca gri si unul neagra. Nu am vazut arme sau sa fi amenintat cu pistolul", a declarat pentru Realitatea Tv, unul dintre martori.

Apelul la 112 a fost facut de unul dintre angajatii firmei de paza de la Bucuresti. Acesta a transmis ca paznicul bancii a fost lovit de doi indivizi solizi, cu masti pe fata, ceea ce difera de declaratiile martorilor, care sustin ca cei doi indivizi nu erau mascati.

Angajatii sucursalei BRD din Timisoara, precum si agentul de paza care a fost ranit de agresori sunt audiati, iar politistii analizeaza imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Potrivit lui Andrei Emil, in urma cu o luna, la o bezinarie dintr-o comuna din judetul Timis, a avut loc un jaf similar. In acest caz nu au fost inca gasiti vinovatii.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#jaf armat Timisoara, #jaf armat BRD Timisoara , #stiri BRD