Timisoara: O a cincea persoana implicata in fraudarea BRD s-a predat

Marti, 12 Februarie 2008, ora 10:37
1367 citiri

O a cincea persoana, implicata in furtul comis in urma cu o saptamana la Banca Comerciala de Dezvoltare din Timisoara, s-a predat, marti, autoritatilor. Infractorul este Eugen Florescu, un cunoscut al lumii interlope, transmite Realitatea TV.

Procurorii DIICOT l-au audiat, marti dimienata, pe Eugen Florescu, care se afla la Tribunalul Timis, cu propunerea de arestare preventiva.

O angajata a unei sucursale a Bancii Romane de Dezvoltare din Timisoara a fraudat banca cu 2,2 milioane de euro, in urma cu doua saptamani. Femeia a furat parola sefului ei si a transferat peste 80 de miliarde de lei, echivalentul a 2,2 milioane de euro, in conturile particulare ale unor barbati.

Angajata a fost prinsa dupa ce BRD a sesizat ca din conturile sale a disparut o importanta suma de bani. Transferul ilegal s-a facut pe data de 1 februarie, iar anchetatorii au avut nevoie de 4 zile pentru a descoperi cine este autorul acestei fapte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Un tânăr din România a fost arestat în timp ce se afla pe străzile din Bologna. El obișnuia să se deghizeze în Mickey Mouse și o avea alături și pe Minnie. Potrivit presei din Italia,...
Încă o tentativă de jaf la locuinţa lui Yusuf Yazici
Încă o tentativă de jaf la locuinţa lui Yusuf Yazici
Yusuf Yazici, mijlocaşul ofensiv al echipei Lille, a fost victima unei tentative de jaf luni, relatează La Voix du Nord . Hoţii au încercat pătrunderea în locuinţa sa cu ajutorul unui...
#Timisoara, #BRD, #Eugen Florescu, #furt, #infractoe, #interlopa , #stiri BRD