Înapoi la listarea arhivei

12 Mai 2010 - Pensionarii, in genunchi la poarta Palatului Cotroceni

Pichetul pensionarilor de la Cotroceni a degenerat. Oamenii au fortat cordonul de jandarmi, pentru a ajunge in curtea Palatului Cotroceni.

12 Mai 2010 - Cu pampersi folositi, la poarta Cotroceniului si a Ministerului Muncii

Speriate de efectele masurilor Guvernului asupra posibilitatii de crestere a copiilor, mai multe mamici au pus la cale un protest neobisnuit in fata Palatului Cotroceni.

12 Mai 2010 - Portul Constanta Sud, blocat de tiruri

Mii de tiruri asteapta de zile intregi sa iasa din portul Constanta Sud Agigea dupa ce au incarcat marfa care vine din import pentru a o transporta spre diverse destinatii din tara.

12 Mai 2010 - Dupa 48 de ani, Atletico Madrid cistiga din nou un trofeu european * Visul regasit

Imaginea 1

12 Mai 2010 - S-a strigat "Jos dictatorul!"

Pentru prima data la un protest impotriva sefului statului, manifestantii au apelat la scandari radicale.

12 Mai 2010 - Scrisoarea catre FMI ar putea fi adoptata de Guvern vineri

Purtatorul de cuvant al Executivului, Ioana Muntean, a declarat ca "Guvernul ar putea sa se reuneasca vineri, in sedinta extraordinara, pentru a lua o decizie in legatura cu scrisoarea de intentie

12 Mai 2010 - Alte decizii pentru banii FMI care nu sunt cuprinse in Scrisoarea de Intentie

Masuri suplimentare pentru transele urmatoare, ce trebuie implementate pana in iunie 2011, si alte prevederi anuntate de guvernanti, dar care nu sunt cuprinse in Scrisoarea de Intentie.

12 Mai 2010 - Harta executarilor silite. Bancile dau afara din casa 50 de romani pe zi

Anul acesta, nu numai bancherii au dat unda verde la executarea

12 Mai 2010 - Adio adoptarii euro in 2014!

Romania nu e pregatita sa adopte moneda unica europeana. Inflatia si deficitul bugetar sunt principalele piedici in acest scop. Mesajul vine chiar din partea Comisiei Europene, care a recomandat azi

12 Mai 2010 - Pensionarii au ajuns in strada cu jandarmii din cauza masurilor guvernamentale

Inarmati cu umbrele, bastoane, sacose si chiar cu sticle incendiare, mii de varstnici au iesit in strada. Masurile de austeritate anuntate de Executiv au dus la o explozie de nemultumire. Dupa

12 Mai 2010 - Directorul OPC Cluj eliberat din functie

Directorul Oficiului pentru Protectia Consumatorului Cluj, Mircea Radu, a fost eliberat din functie la doar un an dupa de a fost numit in aceasta pozitie.

12 Mai 2010 - De azi, ocoliti Popa Tatu

Haosul revine pe strazile Capitalei! Administratia Strazilor incepe o noua campanie de reabilitare a arterelor care au iesit sifonate din iarna.

12 Mai 2010 - Increderea in Basescu se prabuseste

EXCLUSIV

12 Mai 2010 - Ce bunaciune de 38 de ani i-a luat fata lui Cosoi!

Concurs de miss sau de dans? Greu de spus, dupa ce vezi frumusetile din Mexic, care se intrec la cea de-a doua editie a show-ului "Bailando por un sueno".

12 Mai 2010 - Mihai Stoichita: "In iarna am fost sfatuit sa plec de la Steaua, aveam oferte, dar cum sa fac asa ceva?"

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichita, a vorbit la Contraatac

12 Mai 2010 - Stoichita: "Am inteles ca deja cartile sint facute. Nu exista varianta ca eu sa ramin la Steaua"

Antrenorul Stelei e resemnat cu ideea ca Gigi Becali e decis sa-l inlocuiasca de pe banca tehnica a echipei, dar declara ca nu a regretat nici o clipa intoarcerea la Steaua.

12 Mai 2010 - Clubul Dumars face legea in Regie

Conducerea clubului a instalat din nou stalpisorii si lanturile ilegale

12 Mai 2010 - Andy Murray, adversarul lui Hanescu

Victor Hanescu il va intilni in turul al treilea al turneului de la Madrid pe Andy Murray. Britanicul, numarul patru mondial, a trecut miercuri in turul al doilea de Juan Ignacio Chela din Argentina

12 Mai 2010 - Ea doarme acum in patul lui Mihalache!

Cantaretul Marius Mihalache a dat-o definitiv uitarii pe actrita Crina Matei, iar acum iubeste din nou. Norocoasa se numeste Simona, are in jur de 30 de ani, si l-a cunoscut pe Marius prin

12 Mai 2010 - Luminita Anghel s-a intors la primul sot?

Luminita Anghel este vazuta, in ultima vreme, in compania unui barbat aratos. Gurile rele s-au grabit sa sustina ca Luminita si-a gasit un nou iubit, dupa despartirea de Bogdan Friedrich. Click! a

12 Mai 2010 - Nadia:"Acum, gimnastica e mai mult acrobatie'

Eticheta perfectiunii in gimnastica si unul din modelele sportului mondial, Nadia Comaneci a fost prezenta zilele trecute in Spania pentru a promova miscarea printre tineri.

12 Mai 2010 - AC/DC , cu grasana gonflabila pe scena

Hit-ul "Whole Lotta Rosie" incepe lent, pe acordurile de chitara ale lui Angus Young. E momentul cand pe scena de 30 de metri isi face aparitia o femeie gonflabila, inalta de peste zece metri, calare

12 Mai 2010 - Varga agata brunete la semafor

Aflat intr-o vacanta prelungita, de cand a semnat cu Rapid, Dacian Varga profita din plin de zilele sale mai putin solicitante cu meciuri si cantonamente in cautarea unor aventuri.

12 Mai 2010 - Ponta catre Geoana: Daca ajungeai presedinte, nu ne luptam cu "astia"

Se tulbura apele in PSD. Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a parasit, astazi, sala in care se desfasoara reuniunea publica a CExN al PSD, dupa ce a avut un schimb de replici cu presedintele

12 Mai 2010 - Ministrul Elena Udrea il lasa pe premierul Boc fara sala de sport "competitionala" la Rachitele

CRIZA

12 Mai 2010 - Mircea Badea face senzatie la karaoke

Realizatorul emisiunii "In gura presei" se descurca bine la microfon, fie ca este la pupitrul de la Antena 3, fie ca isi exerseaza talentul muzical in cluburi.

12 Mai 2010 - Delia si-a schimbat look-ul. S-a tuns ca Victoria Beckham! - FOTO

Prezenta in emisiunea lui "Rai da' buni", de la Antena 2, pentru a-si promova noul single "Sunshine", cantareata a afisat un nou look.

12 Mai 2010 - Sotia nu-l mai lasa pe Cesinha la Rapid

Cesinha isi incheie in vara contractul cu giulestenii si nu vrea sa mai ramana in Romania. Relatia cu Vania are intaietate in luarea unei decizii, mai ales ca sotia lui a pus piciorul in prag.

12 Mai 2010 - Presedintele cumpara presuri din fibra de cocos

Nu sunt bani de pensii? Nici de salarii intregi pentru bugetari? Nu-i nimic. Administratia Prezidentiala a gasit fondurile necesare pentru cateva achizitii mai speciale: presuri din fibra de cocos

12 Mai 2010 - Brad Pitt se va lupta cu un tigru siberian

Brad Pitt si Darren Aronofsky vor produce un thriller de aventuri, intitulat "The Tiger", un proiect care vorbeste despre modul in care oamenii au distrus habitatul tigrilor siberieni.