Înapoi la listarea arhivei

21 Aprilie 2011 - Sorin Ovidiu Vintu ar putea fi eliberat joi seara

Ordonanta de retinere pentru 24 de ore, emisa miercuri seara pe numele lui Sorin Ovidiu Vintu, a expirat, omul de afaceri aflandu-se la Judecatoria Sectorului 5, unde se judeca propunerea de arestare

21 Aprilie 2011 - Taxa unica de 150 de lei pentru ridicatul masinii

Un proiect de hotarare de consiliu general prevede ca soferii care parcheaza ilegal in oricare dintre sectoarele Capitalei sa plateasca un tarif uniform pentru recuperarea autovehicului.

21 Aprilie 2011 - Vintu catre Ghita: "Iti rupem gatul, ori gruparea mea, ori gruparea Chiorului"

Procurorii au inregistrat discutia pe care Sorin Ovidiu Vintu a avut-o cu Sebastian Ghita, la intalnirea in urma careia Vintu a fost arestat. In cadrul acestei intalniri, Vintu a primit cei 150.000

21 Aprilie 2011 - Oana Zavoranu si-a vizitat mama dupa sapte ani de scandaluri! Uite-le cum se pupa si se imbratiseaza

Oana Zavoranu s-a impacat cu mama ei, iar primele imagini cu cele doua impreuna dupa momentul impacarii au fost filmate de echipa emisiunii CANCAN TV.

21 Aprilie 2011 - Sumudica a convocat un mijlocas de 16 ani pentru partida cu Astra!

Rapid se confrunta cu mari probleme de lot inaintea partidei cu Astra Ploiesti, de vineri.

21 Aprilie 2011 - Alex Ionita, convocat de Sumudica pentru partida cu Astra

Rapid se confrunta cu mari probleme de lot inaintea partidei cu Astra Ploiesti, de miine. Spadacio a plecat acasa, Rui Duarte e suspendat, Marius Constantin se pregateste cu echipa a doua, iar

21 Aprilie 2011 - Maia Morgenstern, prima actrita cu o stea pe Walk of Fame din Bucuresti

Maia Morgenstern este prima actrita care va primi o stea pe Walk of Fame din Bucuresti, evenimentul urmand sa aiba loc pe 1 mai.

21 Aprilie 2011 - Judo: Alina Dumitru, pentru a saptea oara campioana europeana

Alina Dumitru (48kg) a cucerit medalia de aur la CE de judo de la

21 Aprilie 2011 - Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de inchisoare in dosarul FNI, soseste vineri dimineata la Bucuresti

Nicolae Popa este adus, in Romania, la bordul unei aeronave, care va ajunge in Bucuresti vineri dimineata, au informat surse oficiale.

21 Aprilie 2011 - Marius Petcu a fost trimis in judecata pentru luare de mita!

Liderul sindicalist a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA. Marius Petcu este acuzat ca a luat mita, in forma continuata, de 40.000 de euro.

21 Aprilie 2011 - Steaua si Dinamo au mai jucat o singura finala in afara Bucurestiului, tot la Brasov. Ros-albastrii au triumfat!

Steaua si Dinamo au sanse sa se intilneasca intr-o finala a Cupei Romaniei, care nu a mai avut loc de 21 de ani!

21 Aprilie 2011 - Copos ii linisteste pe jucatori:" Am facut un nou credit, azi le dau banii"!

Patronul Rapidului, George Copos, a marturisit ca a facut un nou imprumut la banca si jucatorii giulesteni vor avea salariile in conturi pana la ora 18.00.

21 Aprilie 2011 - Boc s-a tuns pentru Paste la un salon de lux din Piata Romana, unde a platit 60 lei plus bacsis

Premierul Emil Boc a plecat, joi, de la Palatul Victoria si s-a oprit la un salon de coafura si frizerie de langa Piata Romana, unde a cerut sa fie tuns inainte de Sarbatorile de Pasti, platind

21 Aprilie 2011 - Emil Boc, ministru interimar la Ministerul Muncii

Premierul Emil Boc va prelua temporar functia de ministru al Muncii. Anuntul a fost postat pe site-ul Presedintiei.

21 Aprilie 2011 - Basescu semneaza demisia lui Botis si il numeste interimar la Munca pe Boc

Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, decretele prin care ia act de demisia lui Ioan Botis din functia de ministru al Muncii si prin care il numeste interimar la conducerea ministerului pe

21 Aprilie 2011 - MM Stoica promite imbunatatiri in lotul Stelei: "S-a gresit enorm in campania de transferuri"

Mihai Stoica, managerul din Ghencea, spune ca odata cu venirea sa nu se vor mai repeta greselile din acest sezon, cind Steaua a efectuat o campanie de achizitii defectuoasa.

21 Aprilie 2011 - Raducan: "FC Brasov este o echipa echilibrata"

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Raducan, a vorbit despre meciul joi seara, cand Steaua intalneste, acasa, FC Brasov, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei.

21 Aprilie 2011 - Vintu catre Ghita: "Stii cine ii va lua gatul lui Basescu? Udrea!"

In discutia dintre Sorin Ovidiu Vintu si Sebastian Ghita, aparuta intr-o inregistrare anonima postata pe Youtube, Elena Udrea ocupa un loc special.

21 Aprilie 2011 - Vintu a fost adus la Parchetul General

Sorin Ovidiu Vintu a ajuns, in jurul orei 12.15, la Parchetul General.

21 Aprilie 2011 - Nicolae Popa ajunge azi in Romania

Nicolae Popa, omul care i-a "adus" lui Sorin Ovidiu Vintu un mandat de arestare in septembrie anul trecut, va fi adus in tara astazi, cu o cursa speciala.

21 Aprilie 2011 - Sumudica: "M-a surprins gestul lui Spadacio"

Antrenorul rapidist Marius Sumudica este ingrijorat de situatia exploziva de la club dinaintea meciului cu Astra Ploiesti.

21 Aprilie 2011 - Irinel Columbeanu contesta decizia de incredintare temporara a Irinei mamei sale

Monica Columbeanu s-a prezentat, joi dimineata, la Tribunalul Bucuresti, care a luat in discutie o cerere prin care Irinel Columbeanu a contestat decizia prin care aceasta instanta a incredintat-o

21 Aprilie 2011 - Andreea Balan revine la *Dansez pentru tine*

Artista va participa la emisiune, alaturi de partenerul ei, Petrisor Ruge. Cei doi au concurat si la *Bailando por un sueno internacional* unde au obtinut locul al doilea.

21 Aprilie 2011 - Vintu si Ion Ilie Cezar, dusi la PICCJ pentru declaratii, iar apoi la Judecatoria Sectorului 5 pentru mandat

Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar, retinuti miercuri seara pentru santajarea lui Sebastian Ghita vor fi dusi la Parchetul instantei supreme pentru a lua la cunostinta faptul ca sunt inculpati si

21 Aprilie 2011 - Nastase: Romania se indreapta cu pasi repezi spre dictatura

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase continua atacul la adresa lui Traian Basescu si a PDL pe care ii acuza ca aplica o strategie de "frauda, intimidare si cumpararea voturilor"

21 Aprilie 2011 - Boc catre Udrea: Daca stati sa tot negociati pentru drumuri, turistii vor sta mereu in ambuteiaje

Premierul Emil Boc i-a reprosat, miercuri, ministrului Elena Udrea faptul ca sunt intarziate lucrarile la un drum judetean din Constanta, intreband-o cine plateste finantarea si spunandu-i:

21 Aprilie 2011 - Boc: Ministerul Muncii apartine PDL si ramane al PDL

Premierul Emil Boc a declarat, miercuri seara, la Constanta, ca Ministerul Muncii a fost si va ramane al PDL pentru ca "textul Constitutiei" nu permite remanieri care sa schimbe compozitia politica a

21 Aprilie 2011 - Metroul si 13 linii RATB vor circula in noaptea de Inviere

Metroul va circula la intervale de 20 de minute, iar tramvaiele si autobuzele RATB la intervale de 30 de minute. Luni mijloacele de transport in comun vor circula dupa un program specific zilelor de

21 Aprilie 2011 - Nicolaescu revine in PSD

Senatorul Sergiu Nicolaescu a revenit, ieri, in PSD dupa ce luni demisionase din partid. Reintoarcerea a fost la fel de sumar explicata ca si plecarea.

21 Aprilie 2011 - Udrea si PRM. Stefanescu rupe tacerea

Fostul vicepresedinte al PRM, Codrin Stefanescu, a dezvaluit ieri care au fost motivele pentru care si-a anuntat demisia din partidul condus de Corneliu Vadim Tudor.