Înapoi la listarea arhivei

10 Octombrie 2011 - Iovan: 'Am avut si ganduri negre din cauza banilor'

A fost greu incercat, iar la un moment dat s-a aflat pe marginea prapastiei. Pilotul Adrian Iovan a avut curaj sa-si deschida sufletul pentru Click! si a recunoscut ca de cateva luni trece printr-o

10 Octombrie 2011 - Laura Cosoi face piata pentru Smiley!

Daca tot s-au mutat de curand impreuna in vila noua de la Cernica a lui Smiley, Laura Cosoi vrea sa-i demonstreze cu orice chip iubitului ca este o gospodina desavarsita.

10 Octombrie 2011 - 3rei Sud-Est: 'Vrem sa ne reunim pana la sfarsitul anului!'

Fanii trupei 3rei Sud-Est, care facea furori in urma cu zece ani in muzica romaneasca, au motive reale de bucurie.

10 Octombrie 2011 - Peste 21.000 de someri in municipiul Bucuresti

Femeile isi gasesc cel mai greu un loc de munca, 11.206 de bucurestence nu au loc de munca fie ca beneficiaza de indemnizatia de somaj, fie ca nu mai beneficiaza de acest ajutor social

10 Octombrie 2011 - Echipa feminina de tenis de masa s-a calificat in semifinale. Romancele au bronzul asigurat.

Elizabeta Samara a adus si cea de-a treia victorie pentru Romania. Astfel, echipa feminina de tenis de masa s-a calificat in semifinalele Campionatului European si au medalia de bronz asigurata.

10 Octombrie 2011 - Firma care administreaza Clubul "Le Gaga" din Parcul Herastrau a avut o cifra de afaceri de un milion de euro in 2010

Clubul a facut incasari record cat timp a functionat ilegal. Profitul inregistrat anul trecut de SC TOTAL CENTER SERVICES SRL, firma care administreaza clubul exclusivist, depaseste suma de 100.000

10 Octombrie 2011 - Ciubotariu plinge dupa Torje: "Era foarte important in angrenajul echipei. In iarna ii vom aduce inlocuitor"

Tehnicianul echipei Dinamo, Liviu Ciobotariu, a vorbit la Fanatik Show, pe DigiSport, despre plecarea lui Gabi Torje de la Dinamo si a a dezvaluit ca sefii i-au promis ca-i vor aduce un inlocuitor

10 Octombrie 2011 - Restrictii pe mai multe strazi din Capitala.Vezi care sunt zonele inchise si rutele ocolitoare pentru soferi

Primaria Capitalei a anuntat ca de astazi de inchide traficul rutier pe strada Mitropolit Nifon si pe Calea Apeductului.

10 Octombrie 2011 - Urmarire penala dupa doi ani, in cazul angajatei moarte din cauza suprasolicitarii la serviciu

Firma Ipsos Interactive si reprezentantul legal al acesteia vor fi urmariti penal in cazul Ramonei Ciciu, care a decedat in martie 2010, dupa ce i s-a facut rau la serviciu, anunta Mediafax.

10 Octombrie 2011 - Geoana la AP NATO: Romania nu face inca pe masura capacitatii sale. Avem ambitia de a deveni un aliat puternic

Romania poate ca nu face pe masura capacitatii sale, dar are ambitia de a deveni un aliat mai puternic pentru NATO, a declarat , astazi, presedintele Senatului, Mircea Geoana, in plenul Adunarii

10 Octombrie 2011 - PSD, somat de PDL sa-si retraga proiectul "Student fara bac"

PDL solicita PSD sa-si retraga initiativa legislativa "Student fara Bacalaureat" pentru ca acesta intareste mediocritatea si inhiba performanta asistata de sistemul romanesc de invatamant.

10 Octombrie 2011 - Ponta: Guvernul face "reforma" tip Boc, creand functii si noi spitale pentru uneperisti

Premierul Emil Boc nu se mai agita pentru propiul partid, ci pentru UNPR "pentru ca probabil asta e dorinta lui Traian Basescu".

10 Octombrie 2011 - UEFA a anuntat decalarea meciului Albania-Romania la ora 21:00 in loc de 22:00

UEFA a anuntat ca a fost de acord cu solicitarea Albaniei si a decis devansarea cu o ora a jocului Albania-Romania.

10 Octombrie 2011 - Igas, despre Ponta: Isi face imagine in mod josnic speculand tragedia de la Giurgiu

Ministrul de Interne, Traian Igas, considera ca presedintele PSD, Victor Ponta se foloseste de moartea baschetbalistului Chauncey Hardy pentru a-si face imagine "la modul cel mai josnic cu putinta"

10 Octombrie 2011 - S-a intors Duarte! "Va fi la antrenament diseara"

Rui Duarte a decis sa nu-si mai tina antrenorii in tensiune si s-a intors in Romania duminica seara, cu "numai" 48 de ore intirziere peste termenul acordat de la club.

10 Octombrie 2011 - DNA anunta inceperea urmaririi penale pe numele judecatoarelor de la ICCJ

DNA anunta oficial, printr-un comunicat transmis luni, inceperea urmaririi penale pe numele judecatoarelor Gabriela Birsan, presedintele Sectiei Contencios a instantei supreme, si Iuliana Pusoiu, de

10 Octombrie 2011 - Gigi Becali il vrea in continuare pe Marica: "Sa vina pentru retur!"

Gigi Becali nu a renuntat la visul de a-l aduce la Steaua pe Ciprian Marica.

10 Octombrie 2011 - Sinmartean vrea sa joace, desi e accidentat: "Nu as vrea sa ratez meciurile importante care vor urma"

Mijlocasul echipei FC Vaslui, Lucian Sinmartean, a vorbit in direct la GSP TV despre felul in care s-a accidentat inaintea partidei cu Belarus (2-2).

10 Octombrie 2011 - Dupa De Zerbi, Piccolo e si el pe lista Rapidului

Roberto De Zerbi (32 de ani) si Felice Piccolo (28 de ani) sint doi dintre jucatorii pe care Razvan Lucescu ii doreste in Giulesti. Cu primul se pare ca Rapidul ar fi ajuns la un acord pentru un

10 Octombrie 2011 - Ponta: Igas trebuia sa fie azi la Giurgiu, sa se implice in cazul baschetbalistului ucis

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, ar fi trebuit sa mearga la Giurgiu pentru a se implica in rezolvarea cazului

10 Octombrie 2011 - Senatorul Radu F.Alexandru se autosuspenda din grupul de prietenie cu Franta, din cauza denigrarii romanilor

Senatorul PDL Radu F. Alexandru anunta ca se autosuspenda din grupul interparlamentar de prietenie Romania-Franta, acuzand "campania de presa" din Franta de denigrare a romanilor.

10 Octombrie 2011 - Dan Petrescu: "In '98, i-am zis lui Popescu ca 20 de ani nu o sa mai fim la Mondiale"

Fostul component al Generatiei de Aur, Dan Petrescu, a comentat luni pe aeroportul din Cluj ultimul rezultat al echipei nationale, remiza cu Belarus, 2-2.

10 Octombrie 2011 - Turismul in 2011: crestere la nivel global, dar cum sta Romania?

Organizatia Mondiala a Turismului estimeaza ca, in acest an, va creste atat numarul turistilor, cat si nivelul incasarilor cu circa 4-5% comparativ cu 2010.

10 Octombrie 2011 - Mai mult de jumatate din casele romanilor nu sunt asigurate nici acum!

Sub 50% dintre locuintele din Romania sunt asigurate, potrivit datelor Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor prezentate la o conferinta pe tema asigurarilor de locuinte.

10 Octombrie 2011 - Scadere pentru Erste Bank.

Grupul financiar Erste Bank, prezent in Romania prin BCR, ar putea inregistra pierderi de un miliard de dolari in acest an, potrivit presedintelui institutiei, Andreas Treichl, CEO, citat de Reuters.

10 Octombrie 2011 - Cat au costat dezastrele naturale din Romania?

Valoarea daunelor achitate in urma dezastrelor naturale s-a ridicat la 290.000 lei, la inceputul lunii octombrie 2011, pentru 32 de daune achitate, a declarat presedintele Pool-ului de Asigurare

10 Octombrie 2011 - Giulia "declaratie oficiala" despre sarcina

Maine, DJ-ita de la ProFM este invitata lui Catalin Maruta la Happy Hour pentru a vorbi atat despre nunta, cat si despre posibilitatea de a deveni mama.

10 Octombrie 2011 - Omul de afaceri Gabriel Chiriac, audiat in dosarul judecatoarelor acuzate de coruptie

Omul de afaceri Gabriel Chiriac este audiat in dosarul judecatoarelor de la ICCJ acuzate de coruptie, fiind invinuit de cumparare de influenta. Cele doua judecatoare l-ar fi ajutat cu un proces.

10 Octombrie 2011 - Anda Adam a furat halate si prosoape dintr-un hotel din Turcia!

Aflata in Turcia pentru filmarea unui videoclip, cantareata Anda Adam a fost descoperita plecand cu halatele si prosoapele hotelului unde era cazata.

10 Octombrie 2011 - Mititelu: "Cei de la FRF si LPF si-au dat seama ca sint desculti, sint intr-o situatie foarte grava"

Adrian Mititelu a raspuns argumentelor venite din partea juristilor FRF si LPF in ceea ce priveste motivatia dezafilierii Universitatii Craiova. CITESTE AICI MOTIVATIA JURISTILOR!