Înapoi la listarea arhivei

16 Noiembrie 2011 - Cosmin Contra: "Marica trebuie sa fie liderul acestei generatii"

Cosmin Contra, fostul international roman, a vorbit despe importanta lui Ciprian Marica in angrenajul echipei nationale.

16 Noiembrie 2011 - Strategia iernii impusa de Becali la Steaua: "Daca sintem la 5 puncte de locul 1 aduc 5 jucatori, altfel nu vine nimeni"

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit despre noua sa strategie de transferuri, anuntind ca in iarna va aduce jucatori numai daca echipa se va afla la maximum cinci puncte de primul loc.

16 Noiembrie 2011 - Uite ce sacrificii facea Mioara Roman pentru fostul sot: "Am facut un imprumut in '90 ca sa ii cumparam costume!"

Fosta sotie a lui Petre Roman face marturisiri despre cat de greu era sa ii mentina acestuia o garderoba demna de un politian.

16 Noiembrie 2011 - Brenciu e convins ca a facut alegerile corecte la "Vocea Romaniei": "Eu ii cunosc cel mai bine, stiu exact ce poate fiecare!"

Horia Brenciu, unul dintre cei patru jurati de la "Vocea Romaniei", spune ca este convins ca alegerile pe care le-a facut in privinta concurentilor din echipa sa sunt cat se poate de corecte.

16 Noiembrie 2011 - Boc a decis ce ministri vor avea fonduri mai putine. Sanatatea si transporturile vor primi mai multi bani

Munca, agricultura, educatia, mediu, finantele, sunt cateva domenii care vor avea mai putini bani in ultima parte a anului.

16 Noiembrie 2011 - Luminita Anghel are programat un concert la cateva zile dupa nastere

Luminita Anghel si Silviu Dumitriade au povestit la emisiunea Happy Hour despre cum se pregatesc pentru venirea pe lume a copilului lor, Filip, si despre planurile de dupa nastere.

16 Noiembrie 2011 - Scandal la Targoviste: un avocat a turnat pamant cu excavatorul peste o femeie, dupa ce a palmuit-o!

Un avocat targovistean a turnat pamant cu excavatorul peste o femeie de 53 de ani, acoperind-o pana la brau, dupa ce inainte a palmuit-o, anunta Mediafax.

16 Noiembrie 2011 - Adelina Pestritu le-a facut o urare-soc lui Varciu si Andreei Mantea: "Le doresc casa de c**at!" Vezi ce-a vrut sa spuna!

Dupa ce CANCAN a publicat articolul "Un nou cuplu monden de senzatie, in lumina reflectoarelor! Varciu a combinat-o pe Mantea la o saorma", au si aparut primele impresii vizavi de cuplul format.

16 Noiembrie 2011 - Minodora continua cura de slabire si vede primele rezultate: "Am facut masa musculara!"

Cori Gramescu, instructorul personal al artistei, spune ce progrese a facut Minodora in ultima saptamana de antrenamente.

16 Noiembrie 2011 - Monica Tatoiu si-a aratat chilotii in direct la televizor: "Fetelor, nu mai purtati tanga, puteti face cancer!"

Monica Tatoiu este o doamna moderna, care nu se jeneaza sa poarte lenjerie intima sexy! Ea a fost de acord sa prezinte publicului colectia ei de lenjerie excentrica pe care o detine si chiar a dat

16 Noiembrie 2011 - Hagi are incredere in strategia lui Mircea Sandu: "Proiectul lui e unul foarte bun"

Gica Hagi spune ca s-a inteles gresit cind a spus ca la echipa nationala nu exista nici un concept si sustine ca proiectul pe care Mircea Sandu i l-a propus este unul bun, care poate da rezultate in

16 Noiembrie 2011 - USL se pregateste de razboi: Discuta luni despre declansarea suspendarii lui Basescu

Presedintii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, anunta ca in urma declaratiilor presedintelui Basescu privind neindexarea pensiilor au solicitat juristilor PSD si PNL sa pregateasca pentru luni un

16 Noiembrie 2011 - Gigi Becali: "Preferam sa jucam cu Dinamo pe National Arena" * Vezi ce prima au stelistii daca inving in urmatoarele 4 meciuri

Gigi Becali e convins ca Steaua nu mai poate pierde in fata nici unui adversar din Liga 1, mai ales acum, cind Ilie Stan are aproape intreg lotul valid. Patronul Stelei a anuntat si cit vor cistiga

16 Noiembrie 2011 - Liviu Varciu, despre seara alaturi de Andreea Mantea: "Nu i-am luat saorma, ci covrigei"

Dupa ce ziarele au scris ca a scos-o pe Andreea Mantea in oras, Liviu Varciu nu a negat decat un mic detaliu al povestii.

16 Noiembrie 2011 - Adrian Nastase vrea sa intre in Cartea Recordurilor

Presedintele Consiliului National al PSD a cerut sa intre in "Guinnes World Record". Recordul? Numarul de martori citati de acuzare in dosarul "afiselor electorale".

16 Noiembrie 2011 - Topul cartierelor din Bucuresti cu cele mai ieftine garsoniere. Drumul Taberei este pe primul loc!

Drumul Taberei, potrivit studiului realizat de portalul imobiliare.ro, este cartierul cu cele mai ieftine garsoniere din Capitala.

16 Noiembrie 2011 - Bute s-ar putea lupta in Romania, pe "National Arena", pentru unificarea centurilor

Rudel Obreja, presedintele suspendat al Federatiei Romane de Box, a declarat ca Lucian Bute s-ar putea lupta pentru unificarea centurilor la categoria supermijlocie pe stadionul "National Arena".

16 Noiembrie 2011 - Florentin Petre se intoarce la Dinamo, de la 1 ianuarie

Fostul fotbalist dinamovist Florentin Petre a anuntat pe pagina sa de Facebook ca de la 1 ianuarie 2012 se va intoarce la gruparea din Soseaua Stefan cel Mare, clubul la care a obtinut cele mai mari

16 Noiembrie 2011 - Basescu avertizeaza: Indiferent de decizia CCR, bani pentru pensii si salarii nu exista!

Invitat, miercuri, la postul public de radio, presedintele Traian Basescu a avertizat ca, indiferent de decizia Curtii Constitutionale privind legea care ingheata pensiile si salariile in anul 2012,

16 Noiembrie 2011 - Mitrea: Nu stiu pe nimeni in PSD care sa spuna "Eu plec cu Geoana si facem impreuna partid"

Senatorul PSD Miron Mitrea a sustinut, miercuri, ca Mircea Geoana nu ar putea sa construiasca in jurul sau o noua formatiune politica, Mitrea adaugand ca nu stie pe nimeni din partid care ar fi

16 Noiembrie 2011 - O femeie a fost ucisa fara mila in Ferentari! Politia cauta criminalul! O cunosti?

Politistii de la Omoruri au nevoie de ajutor pentru a identifica o femeie gasita moarta in cartierul Ferentari din Bucuresti.

16 Noiembrie 2011 - Numarul insolventelor a crescut de 2,5 ori in octombrie fata de septembrie, dar la 9 luni a scazut cu 10%

Numarul firmelor care au intrat in insolventa a crescut de aproape 2,5 ori in luna octombrie fata de septembrie, dar la zece luni s-a inregistrat o scadere cu circa 10% a insolventelor fata de

16 Noiembrie 2011 - Pe cine am batut aseara: portarul Greciei are 17 ani si a mai fost titular de patru ori in meciuri de seniori!

Kapino a fost cel mai slab de pe teren, a luat nota 4 in Gazeta, dupa ce a facilitat victoria "tricolorilor"cu 3-1.

16 Noiembrie 2011 - Doua cazuri de manual in politica romaneasca: ce au in comun si ce-i desparte pe Gabriel Oprea si Mircea Geoana

In 2009, la intoarcerea dintr-o vizita in SUA, Mircea Geoana i-a retras sprijinul politic ministrului de Interne Gabriel Oprea.

16 Noiembrie 2011 - Deputatii au respins o cerere de reexaminare a presedintelui Basescu

VIDEO SCANDAL IN GRUPUL PDL. Deputatii au respins doua cereri de reexaminare ale presedintelui Basescu

16 Noiembrie 2011 - Un nou moment crucial pentru zona euro: Papademos cere parlamentului elen votul de incredere pentru cabinetul sau

Premierul grec Lucas Papademos va cere miercuri votul de incredere din partea parlamentului elen pentru noul sau cabinet, relateaza Bloomberg.

16 Noiembrie 2011 - Mihaela Borcea, despre fostul sot: *A fost singurul meu barbat*

Mihaela Borcea a vorbit pentru prima data de la divortul de actionarul Dinamo despre dedesubturile casniciei recent incheiate.

16 Noiembrie 2011 - Prunea i-a gasit un titular lui Piti: "Tatarusanu reprezinta viitorul fotbalului romanesc"

Fostul goalkeeper al echipei nationale, Florin Prunea, crede ca poarta echipei nationale trebuie sa fie aparata de stelistul Ciprian Tatarusanu (25 de ani).

16 Noiembrie 2011 - Zvon de ultima ora: Bianca, data afara de la Antena 1 aseara?!

Dimineata, Bianca a fost asaltata de telefoane si mesaje de la prieteni.

16 Noiembrie 2011 - Tanase e de neoprit * E la al 4-lea gol in 4 meciuri!

Mijlocasul Stelei, Cristi Tanase, a reusit sa inscrie din nou pentru echipa nationala dupa doi ani si jumatate, in victoria cu 3-1 in fata Greciei.